Over deze site

Welkom! Op deze website komen wij in actie voor de restauratie van de Domtoren. Draag jij ook je steentje bij?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in de stad? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Meer dan 350 gasten zijn op dinsdag 15 oktober 2019 in de Domkerk bij het eerste benefietdiner waarvan de opbrengst is bestemd voor de restauratie van de Domtoren. Ze zijn de gasten van ondernemers die voor deze bijzondere avond samen 45 tafels hebben geboekt onder het motto: ‘Onze EigenDom, daar geven we om!’

Een hoogtepunt halverwege de avond is de officiële première van het voor Nederland unieke klank- en lichtspel ‘Keys of Light’. Om 21.00 uur gaan de aanwezigen namelijk naar buiten om daar op het Domplein te luisteren én te kijken naar pianomuziek waarvan de klanken via ingenieuze technologie worden getransformeerd in projecties op de Domtoren (zie ook bij Nieuws op deze site). Christiaan Kuyvenhoven is pianist bij de première van ‘Keys of Light’. Na dit optreden is er in de Domkerk nog een veiling met aantrekkelijke items.

Benefietdiner in de Domkerk

Schuif aan!
Op dinsdag 15 oktober

Het wordt op 15 oktober een bijzondere avond. Niet alleen genieten de gasten van een voortreffelijk diner, er zijn verrassende en gevarieerde optredens van onder anderen de ruim honderd Utrechtse zangeressen van The Tobin Singing Society onder leiding van Martina Tobin en het zangkwartet Pulse Ensemble. Ceremoniemeester is de vooraanstaande klassiek pianist/acteur/presentator Christiaan Kuyvenhoven, onder meer bekend van de Nationale Opera, het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Frans Liszt Pianoconcours, waarbij hij inmiddels jurylid is.