Over deze site

Welkom! Op deze website komen wij in actie voor de restauratie van de Domtoren. Draag jij ook je steentje bij?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in de stad? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Fiets in peloton voor de iconische Dom!

Van zaterdag op zondag wordt de klok verzet, worden de dagen korter en vult de stad zich met sfeervolle verlichting. Sluit je aan bij het verlichte peloton van Utrechtse wielrenners en zet de Domtoren in de schijnwerpers.

Met jouw deelname aan de Nachtrit van Dom tot Dom draag je bij aan het fonds noodzakelijk voor het restaureren en verlichten van de Domtoren van Utrecht. Met met de Nachtrit op 26 oktober laten we samen zien hoe belangrijk licht is in de donkere uren van de nacht.

Locatie 

Op het Domplein is het een gezellige drukte. Na afloop doven we alle lichten op het plein en in de Dom en steken we samen met duizenden mensen in heel Nederland de kaarsjes aan. Hiermee steunen we het initiatief de Nacht van de Nacht en moedigen we de verduurzaming van verlichting aan.

Meer informatie over de Nachtrit? Bekijk het Facebookevenement

Nachtelijke
wielertocht
van Dom tot Dom

Zet je spot aan
op zaterdag 26 oktober!

Fietsen voor de Dom - sponsorpakket voor bedrijven

De Lichtjesparade en de Nachtrit Dom tot Dom bieden een speciaal pakket voor bedrijventeams aan met onder andere een eigen tafel met butler, een teamfoto en extra service. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op met de organisatie, u wordt dan spoedig gebeld om het bedrijvenpakket af te stemmen op uw wensen. Wij bieden uw organisatie graag de mogelijkheid om met een sponsorpakket op maat de restauratie en verlichting van de Dom te ondersteunen.

Inhoud bedrijvenpakket:

  • - Mogelijkheid voor aparte ontvangst aan het Domplein vooraf aan de tocht (incl. diner en omkleedruimte);
  • - Eigen parkeerplaats in de buurt van het Domplein;
  • - Eigen tafel na de finish op het Domplein-terras met butler;
  • - Eigen aanspreekpunt tijdens het evenement;
  • - Teamfoto bij de finish

 

Wielrenners verzamelen zich op 26 oktober in het hart van de stad en fietsen in de avondschemer de stad uit richting de Heuvelrug. De wielertocht is ongeveer 70 kilometer lang en geschikt voor de geoefende wielrenner. Je fietst in kleinere groepjes over een mooie route en zorgt voor genoeg licht op je fiets. Hiermee maak je de weg voor je zichtbaar en zien deelnemers er van een afstand uit als rijdende lichtbundels van wielrenners. Door mee te fietsen aan de Nachtrit van Dom tot Dom laat je zien hoe belangrijk goede verlichting is en dat je om de het restaureren en verlichten van de prachtige Domtoren geeft!