Domdiner: het wordt weer licht!

Over deze site

Welkom! Op deze website komen wij in actie voor de restauratie van de Domtoren. Draag jij ook je steentje bij?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in de stad? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Ontvangst, galadiner, loterij, veiling & afterparty

We hebben u nodig!

De voorbereidingen voor het derde Domdiner op 21 maart 2023 zijn in volle gang. Vanaf 21 maart worden de dagen langer. Meer licht, warmere dagen en een ontluikende natuur. Dat willen wij met u vieren met een ongedwongen, ontspannen, sfeervol en feestelijk galadiner. Tijdens het diner trakteren gerenommeerde artiesten en jong talent u en uw gasten op vrolijke dans, muziek en zang. Het wordt wederom een zeer bijzondere en memorabele avond. De burgemeester heeft haar aanwezigheid reeds bevestigd.

U heeft ongetwijfeld ook het goede nieuws vernomen dat de restauratie van de Dom voorloopt op schema en dus eerder is voltooid dan gepland. Maar: dat wil niet zeggen dat wij als Stichting Utrechts eigenDom rustig achterover kunnen leunen. Integendeel! 

Zoals u weet is het doel van onze stichting om na restauratie van de Dom de iconische aanlichting van de toren in verbeterde en duurzame vorm terug te laten komen. Die aanlichting valt buiten de begrote restauratie en de financiering is nog niet rond. Naast diverse andere acties en initiatieven van onze stichting hebben de eerste twee Domdiners geleid tot een prachtig resultaat van € 165.000, maar we zijn er zeker nog niet. Dus we hopen dat u ons blijft helpen dit doel te realiseren; we hebben u nodig!

Voor meer informatie of een reservering kunt u mailen naar domdineronzeeigendom@gmail.com en dan nemen wij contact met u op. Als u nu reserveert, ontvangt u 4 gratis tickets om vóór 9 januari nog één keer met de lift naar de top van de Domtoren te gaan. Op 9 januari verdwijnt de bezoekerslift namelijk definitief!

U kunt nu de volgende tafels reserveren:

  • tafel à 4 personen | € 1.400
  • tafel à 8 personen | € 3.250
  • tafel à 10 personen | € 3.950

 

Wij hopen op uw steun!