U kunt nog een tafel reserveren voor het Domdiner 2023!

Over deze site

Welkom! Op deze website komen wij in actie voor de restauratie van de Domtoren. Draag jij ook je steentje bij?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in de stad? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Nog minder dan zes weken en dan vindt op dinsdag 21 maart alweer het derde Domdiner plaats, de bijzondere fundraisingavond in de Domkerk met dit keer als thema: Het wordt weer licht! Niet alleen worden de dagen vanaf 21 maart langer, met het thema van dit jaar verwijzen we ook naar het grote doel van de Stichting Utrechts eigenDom: het realiseren van een verbeterde en duurzame aanlichting van de Domtoren, hét icoon van Utrecht. De twee eerdere Domdiners hebben prachtige bedragen opgeleverd, maar de financiering van de nieuwe aanlichting is nog niet rond. We hebben u dus nodig!

Achter de schermen wordt op het ogenblik hard gewerkt om ook van deze editie een daverend succes te maken. We kunnen alvast verklappen dat het echt een verrassende avond wordt; een galadiner op niveau, maar ongedwongen, ontspannen, sfeervol en feestelijk en met optredens van zowel gerenommeerde artiesten als jong talent. Verder zijn er een veiling, een loterij en een knallende after party en we vertellen u die avond belangrijk nieuws over de nieuwe eigentijdse aanlichting. 

Domtoren weer laten stralen
Burgemeester Sharon Dijksma liet al snel weten bij het derde Domdiner aanwezig te zullen zijn en een flink aantal bedrijven heeft inmiddels haar voorbeeld gevolgd. Maar er zijn nog tafels beschikbaar. Wilt u als bedrijf uw relaties of medewerkers een écht onvergetelijke avond bezorgen en ook nog eens bijdragen aan het weer laten stralen van de Domtoren, dan is dit een uitgelezen kans. En laten we eerlijk zijn; als Utrechtse onderneming mag u hier toch niet ontbreken?

Er zijn nog tafels beschikbaar voor vier personen (kosten: € 1.400,-), acht (€ 3.250,-) en tien personen (€ 3.950,-).

Wilt u meer informatie of wellicht direct een reservering plaatsen, mail dan naar domdineronzeeigendom@gmail.comof bel met 06 515 906 06.

We hopen op uw steun en zien u graag op 21 maart in de Domkerk!